Bestuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestuur Bonte | 2019 – 2020

Jerien Bonte | Praeses

Als praeses ben ik verantwoordelijk voor het leiden van deze mooie vereniging. Ik zit de algemene ledenvergaderingen en de bestuursvergaderingen voor en draag zorg dat het beleid dat we geschreven hebben uitgevoerd wordt. Naast de dagelijkse werkzaamheden voor de vereniging hebben we ook veel contact met zusterverenigingen, waarbij we uitgenodigd worden op (constitutie) borrels, dies en vele amicale feesten. Buiten mijn bestuursjaar studeer ik Algemene Sociale Wetenschappen aan de UvA en werk ik bij het Muziekgebouw aan ‘t IJ.

Esther Urban | Ab actis

Als Ab actis ben ik verantwoordelijk voor de studentikoze communicatie met zusterverenigingen.
Door middel van brieven en mailtjes houden alle verengingen van VGS-Nederland gezellig contact met
elkaar. Daarnaast zorg ik voor de overige interne en externe communicatie en
notuleer ik op Algemene Ledenvergaderingen en bestuursvergaderingen. Ik studeer Universitaire Pabo. Daarnaast hou ik van korfbal en speel ik graag spelletjes.

Arnoud Melse | Fiscus

Ik ben fiscus van deze vereniging. Als fiscus ben ik vooral bezig met alle financiën binnen de vereniging. ik zorg ervoor dat alle activiteiten die in de vereniging plaatsvinden worden betaald en dat de vereniging fiscaal blijft draaien. Ik studeer biomedische wetenschappen en daarnaast geef ik bijles.

Hilline Koelewijn | Assessor

Als Assessor is het mijn taak om te zorgen dat alles goed gaat met de commissies binnen de vereniging. Zo communiceer ik vanuit het bestuur met de verschillende verantwoordelijke personen binnen de commissies en check ik regelmatig of alles nog wel loopt zoals het zou moeten lopen. Daarnaast studeer ik Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit en werk ik bij Emile thuiszorg.

Olim besturen GSVA ‘Petrus Plancius’

Bestuur Woertink 2018-2019

Praeses: Dirk Woertink

Ab actis: Jelle van Dijk

Fiscus: Wouter Wietsma

Bestuur Hofsink 2017-2018

Praeses: Rolf Hofsink

Ab actis: Lydia Kroon

Fiscus: Mart Boonstra

Assessor: Marianne Zeldenrust

Bestuur Belder 2016-2017

Praeses: Tineke Belder

Ab actis: Wim van Dijk

Fiscus: Jaco van Leeuwen

Assessor: Wilco van Dijk

Bestuur Kamphuis 2015-2016

Praeses: Martijn Kamphuis

Ab actis: Janneke de Jong

Fiscus: Tamara van Garderen

Assessor: Theo van den Belt

Bezoekadres

Sociëteit KPATHP
Prinsengracht 181-sous
1015 DS Amsterdam

 

Are you looking to purchase an academic essay through professional website? This is the perfect site if that’s the case. PayForEssay is in operation for 12 years, has provided guidance to a variety of generations of students, and wrote more than 100,000 academic essays. A majority of the its customers return to PayForEssay. It is because Their writers are extremely proficient, extremely fast and provide the top customer write my essay for me free service in the business. PayForEssay is an institution which you can trust to write the papers you need.