Samenvattingen worden door bijna elke student gebruikt. Op het online platform KennisDelen is het mogelijk om samenvattingen te kopen en te verkopen. Verschillende onderdelen van de website zijn nu vernieuwd. Daardoor zien ze er nog beter uit en kun je ze eenvoudiger gebruiken dan ooit.

Gebruikers van KennisDelen die documenten willen verkopen hebben een profiel nodig. Dit onderdeel is sterk verbeterd. Zo is het nog gemakkelijker om een document te vernieuwen en zijn verkooptransacties beter zichtbaar. Daarnaast kun je de prijs van een document gemakkelijker wijzigen. Ook de productpagina’s van KennisDelen zijn vernieuwd en werken beter en sneller dan ooit. Via KennisDelen vinden studenten de samenvattingen die ze nodig hebben, waardoor studeren sneller en makkelijker gaat dan ooit tevoren.

KennisDelen vernieuwd

De verbeterde onderdelen van KennisDelen werpen duidelijk hun vruchten af. Het platform is nog beter vindbaar in Google en het aantal aanmeldingen is flink toegenomen. Steeds meer studenten ontdekken de voordelen van KennisDelen. Een student die samenvattingen verkoopt verdient meer per document dan bij andere vergelijkbare platforms. KennisDelen is dan ook de voordeligste aanbieder van Nederland.

KennisDelen komt graag met scholieren en studenten in contact. Zodoende is het platform ook actief op social media. Het heeft zowel een Facebook als Instagram en Twitter pagina. Daar worden volgers goed op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. KennisDelen besteedt vanaf nu nog meer aandacht aan social media.

Samenvattingen kopen

Niet alle studenten willen veel tijd spenderen aan het doornemen van het studieboek, waardoor er veel behoefte is naar samenvattingen. Er zijn veel samenvattingen beschikbaar voor de opleidingen psychologie en economische opleidingen. Daarnaast zijn er ook veel samenvattingen voor de cursussen van de Wft.

 

Samenvattingen verkopen

Veel studenten hebben weinig tijd om naast een studie te kunnen werken zonder dat de studieresultaten daaronder te lijden hebben. Een studentenleven bestaat niet alleen uit werken en studeren maar er moet ook tijd overblijven voor leuke dingen.

Het delen van kennis levert alleen maar voordelen op. Verkopers verdienen een mooi bedrag en de kopers kunnen beter leren. Bovendien is het kopen en verkopen van samenvattingen op het KennisDelen platform zeer voordelig. Op de vernieuwde website kan dit ook nog eens eenvoudiger dan ooit. In slechts enkele seconden vind een student een  samenvatting. De vernieuwde website is dan ook zeker een bezoekje waard.

Er zijn op dit studenten die honderden tot wel € 1.000,- per studiejaar verdienen. Dit betekent een mooie vakantie voor helemaal niks.

Hoe werkt het?

Een student kan zich gratis registeren met een gebruikersnaam en een e-mail adres. Het registeren kan daarom volledig anoniem en is daarom voor iedereen toegankelijk. Binnen enkele minuten is de registratie afgerond.

Vervolgens kan een KennisDeler een Worddocument of Pdf uploaden. Vermeld de titel, ISBN, schrijver, opleiding, vak, aantal pagina’s en een aantal andere gegevens. Het document staat binnen enkele minuten online. Promoot je samenvatting op de sociaal media, zodat je meer inkomsten binnen haalt.

Het verkoopproces is verder volledig geautomatiseerd, waardoor je er geen omkijken naar hebt. Een student maakt het document, upload en verdient.

 

Studeren en bijverdienen in één!