De meest spectaculaire en vetste partyvakanties voor jongeren; daar is GOfun jongerenreizen in gespecialiseerd. Al tien jaar is GOfun de organisator van complete en zorgeloze vakanties naar negen populaire Europese vakantieplekken. De drie mooiste zomerbestemmingen voor 2017 zijn: Sunny Beach in Bulgarije, de zonnige Costa Brava en de klassieker van de feestbestemmingen voor jongeren: Chersonissos op Kreta. GOfun heeft in 2017 ook de indrukwekkende Under the Sun outdoor-feesten met bekende artiesten en dj’s én de locaties hiervoor zijn uniek!

Populaire vakanties
Naast de meest populaire bestemmingen zoals Lloret de Mar, Sunny Beach en Albufeira, heeft GOfun ook reizen naar opkomende plekken zoals Zakynthos en Magluf. Compleet verzorgde vakanties die bestaan uit een vlucht, het verblijf en de transfers; die vind je bij GOfun. Daarnaast kun je via deze reisorganisatie ook vette activiteiten boeken op de bestemming. De Partycrew van GOfun laat je de beste discotheken, bars en hoogtepunten van de bestemming zien.

Met een GOfun reis ben je verzekerd van veel feesten, maar je kunt tijdens je vakantie uiteraard ook ontspannen, plaatsen bezoeken en winkelen. Elke avond en een paar keer overdag is er een feest en minstens een per week verzorgt Gofun een groots outdoor-evenement.