Bestuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestuur Woertink | 2018 – 2019

Dirk Woertink | Praeses

Als praeses ben ik verantwoordelijk voor het leiden van deze mooie vereniging. Ik zit de algemene ledenvergaderingen en de bestuursvergaderingen voor en draag zorg dat het beleid dat we geschreven hebben uitgevoerd wordt. Naast de dagelijkse werkzaamheden voor de vereniging hebben we ook veel contact met zusterverenigingen, waarbij we uitgenodigd worden op (constitutie) borrels, dies en vele amicale feesten. Buiten mijn bestuursjaar studeer ik psychobiologie aan de UvA, en heb ik een baantje bij emile thuiszorg.

Jelle van Dijk | Ab actis

Als Ab actis ben ik verantwoordelijk voor het verbaal kapot maken van andere zusterverenigingen.
Door middel van brieven en mailtjes houden alle verengingen van VGS-Nederland gezellig contact met
elkaar. Daarnaast zorg ik voor de overige interne en externe communicatie en
notuleer ik op Algemene Ledenvergaderingen en bestuursvergaderingen. Hiernaast werk ik nog bij een promotiebedrijf genaamd CHASE, en studeer ik biotechnologie bij Inholland.

Wouter Wietsma | Fiscus

Ik ben fiscus van deze vereniging. Als fiscus ben je vooral bezig met alle financiën binnen de vereniging. Je zorgt er voor dat alle activiteiten die in de vereniging plaatsvinden worden betaald en dat de leden zelf voor activiteiten betalen, dit geldt ook voor de contributie en de drank. Daarnaast zit in mijn vierde jaar van mijn opleiding Logistiek en Economie aan de HvA en werk ik bij een transport en logistiek bedrijf in de Westpoort.

Bezoekadres

Sociëteit KPATHP
Prinsengracht 181-sous
1015 DS Amsterdam